2010. május 2., vasárnap

Csokitorta


Tésztához:
  • 6 db tojás
  • 15 dkg porcukor
  • 3 dkg kakaópor
  • 7 dkg liszt
Krémhez:

  • 4 dl tej
  • 4 ek liszt
  • 20 dkg sütőmargarin
  • 20 dkg porcukor
  • 4 ek kakaópor
  1. A tésztához a tojássárgákat a cukorral és a kakaóporral jól kikeverjük, hozzáadjuk a lisztet és a felvert tojásfehérjét.
  2. Kivajazott, lisztezett formába öntjük, és közepes lángon lassan sütjük.
  3. A krémhez a tejet és a lisztet összefőzzük. Ha kihűlt, belekeverjük a margarint, a porcukrot és a kakaóport.
  4. Ezzel kenjük meg a kihűlt alapot kívül-belül.

Nincsenek megjegyzések: