2008. január 9., szerda

Blood+

Műfaj:Vámpírtörténet,Shounen,Horror,Misztikum,Démonos
Epizódok: 50
Nyelv:japán
Felirat:angol,magyar




A történet - mely a jelenkorban játszódik - főszereplője Saya, egy 16 éves diáklány, aki iskolájában a legjobb magasugró is. Átlagos életet él édesapjával, öccsével, Riku-val és bátyjával, Kai-val. Ám ez az átlagos élet egy nap a múlté lesz. Azon a napon iskolából hazafele menet furcsa dolgot tapasztal. Egy nagyon ismerős gordonka muzsikát hall. Elszalad a helyszínről, de nem tud napirendre térni a dolog fölött.

Aztán este újra találkozik a különös idegennel, aki a csellón játszott, s majd egy különös lénnyel is, mely végez edzőjével. A csellista, Haji azt hajtogatja folyton Sayának, hogy harcoljon, újra és újra. A lány azonban nem érti, hogy miért. Majd miután minden kötél szakad, Haji egy csók kíséretében bejuttatja saját vérét a lány szájába. Saya mintha csak erre várt volna, megragadja Haji csellójából előkerült katanáját, s saját vérét felhasználva végez a szörnyeteggel.

Itt derül ki, hogy Saya egyáltalán nem átlagos diáklány. A vére különleges, ami végezni tud szörnyetegekkel, amik valójában Chiropteran-ok. Haji pedig egy Chevalier, aki Saya szolgálatában áll, védelmezi őt. Küzdelmeknél mindig mellette van, óvja a lányt. Ám az is kiderül, Saya amnéziában szenved, ezáltal semmire sem emlékszik a múltjából. Még Haji-ra se, aki már nagyon régóta ismeri őt.

http://rapidshare.com/files/82452313/Blood_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/82461792/Blood_.part2.rar
pass:m1aya3

Ha van rá igén,akkor folytatom a feltöltést tovább.

Nincsenek megjegyzések: