2009. december 20., vasárnap

HoldfényCon


Mi is az a HoldfényCon?

2010. január 16-án Székesfehérváron az Alcoa-Köfém Művelődési Házban (8000,Székesfehérvár Verseci u. 1-15) kerül megrendezésre az első HoldfényCon.Rendezvényünk fő célja,hogy Benneteket,a magyar figuragyűjtőket,szerepjáték kártya,és miniatűrjátékosokat,film,képregény és animerajongókat a lehető legszélesebb körből összehozzuk egy baráti találkozóra.A rendezvényen lehetőség nyílik új,hasznos tapasztalatok megszerzésére,egymás megismerésére,hiszen mindannyiunkat összeköt a színes fantázia,és a játékok,figurák,filmek iránti szeretetünk.

A találkozón változatos programokkal,szerepjátékkártya,és miniatűr versenyekkel,bemutatókkal,kedvezményes vásárlási lehetőségekkel (pl.:Warcraft,Magic,Yu-Gi-Oh!,Star Wars,D&D,Warhammer),valamint terveink között szerepel az anime rajongóknak Cosplay,AMV vetítés,filmvetítések,karaoke,konzol,rajzverseny,és tombolával várunk minden rajongót.

A helyszínen kedvezményesen vásárolhatjátok meg a hobbytokhoz nélkülözhetetlen kiadványokat,kiegészítőket,figurákat és egyéb tárgyakat!

Reméljük,minél többen megtiszteltek bennünket részvételetekkel,és együtt tudjuk emlékezetessé tenni a HoldfényCon-t,mely később a Ti segítségetekkel,véleményeiteket figyelembe véve a magyar rajongók rendszeres találkozójává válhat.

Nincsenek megjegyzések: