Hozzávalók:
1 db ananászkonzerv (darabolt )
1db barackbefőtt
1 db meggybefőtt
1 cs vanília pudingpor
citromlé
fahéj
szegfűszeg
vaníliás cukor
szerecsendió
kb. 1/2 l tej
Elkészítés:
Az összes gyümölcsöt levével együtt beleöntöm egy lábosba.(A barackot kisebb kockára vágom). Teszek hozzá szegfűszeget, fahéjat / ez lehet egész, illetve őrölt is ízlés szerint /,kevés citromlevet és forrástól számított kb. 5 percig főzőm. Addig a pudingport kikeverem egy kis tejjel illetve a vaníliás cukorral és a levesbe öntöm. Tejjel hígítom és a legvégén beleteszek egy csipetnyi őrölt szerecsendiót. Hűtve tejszínhabbal, illetve vanília fagyival az igazi.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése