2007. március 9., péntek

Az erdő kaptánya

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
A kicsiny rendőrőrs nagy gondban van: hosszú ideje sikertelenül próbálják meg elkapni a bűnözőzsenit, Zérót. Ezúttal azonban úgy tűnik, sikerük lesz: az Elefánt fedőnevű Góliát ügynököt sikerül Zéró egyik meglehetősen ostoba embere, Piroska bundájában elrejteni. A tengeribeteg bolha azonban egy pohár borba ejtett adóvevője helyett némileg becsípve telefonon próbálja meg felvenni a kapcsolatot a kapitánysággal, azonban kevés használható információt tudott meg, és még kevesebbet tud átadni – már csak azért is, mert Zéró észreveszi. Annyi mindenesetre kiderül, hogy a bűnöző elterelő akcióra készül, míg a fő célpont a Kerek Erdő lesz.

A kapitány úgy dönt, hogy leköltözik az erdőre, nyugdíjasnak kiadva magát. Ede tizedes közben – miután egy sikertelen akciót hajtott végre - a postán hazaküldött Góliáttól szerzett információk birtokában letartóztatja Piroskát, és kiszabadítja az elterelésként elrabolt operaénekesnőt és tudóst. Zéró azonban – mint mindig – elmenekül.

A Kerek Erdő autonóm terület, külön tanáccsal és elnökséggel. Az elnökasszony unokája, a kis Dorka bizalmát elnyerő kapitány Dini, a denevér ajánlásával ideiglenes engedélyt kap a letelepedésre, de nem hagyjatja el a számára kijelölt parányi szigetet. A tavacska partján, a sziget közelében lakik három kisstílű bűnöző: Szarka Szaniszló, Sikló Simi és Varangy Vanda. Egyszer csak repülő szerkezetével megérkezik hozzájuk Zéró, aki korábban is itt keresett menedéket nagyobb akciók után. Terve az, hogy eladja az erdőt, ennek érdekében el akarja nyerni az elnöki tisztet. Erre jogosult is lenne - vadmacskaként be van jelentve, tehát választható - de az ügy sürgős. Miután a három ügyefogyott segítője sikertelenül próbál leszámolni a kapitánnyal, elrabolja Dorkát és az elnökasszonyt, hogy annak álruhájában eladhassa az erdőt a hódoknak fakiterlmelésre. Balszerencséjére ekkor közbelép a kapitány, aki Edével és Góliáttal kiegészülve megmenti a medvéket, és letartóztatja a gonosztevőt. A történet végén az idős rendőr a végleges letelepedés mellett dönt.

http://rapidshare.com/files/20188883/Az_erd__337__kapit_nya.part1.rar
http://rapidshare.com/files/20196228/Az_erd__337__kapit_nya.part2.rar
http://rapidshare.com/files/20206262/Az_erd__337__kapit_nya.part3.rar
http://rapidshare.com/files/20211907/Az_erd__337__kapit_nya.part4.rar
http://rapidshare.com/files/20220163/Az_erd__337__kapit_nya.part5.rar
http://rapidshare.com/files/20226741/Az_erd__337__kapit_nya.part6.rar
http://rapidshare.com/files/20231665/Az_erd__337__kapit_nya.part7.rar
pass: m1aya3

Nincsenek megjegyzések: