2010. április 12., hétfő

Fejtörők és Feladatlapok

Játékvár, Furfangos fejtörők, Észbontó fejtörők, Csalafinta fejtörők
Formátum: pdf
Leírás:

Játékvár:
Módszertani anyag a Játékvár című könyvhöz. A kiadvány 48 feladatlapot tartalmaz.

Furfangos fejtörők:
Olyan érdekes és agyafúrt feladatokkal találkozhatnak a kisgyermekek munkafüzetünkben, melyek alaposan megmozgatják a logikájukat. A játékos és rafinált feladványok szinte azonnal kedvet adnak a tudáspróbához. A szerzőnek tesztelők is rendelkezésére álltak: a saját gyermekei, akik gond nélkül vették az akadályokat. Javasoljuk tehát, a lurkók bátran vállalják a megmérettetést, utólag biztosan nem fogják megbánni.

Észbontó fejtörők:
Munkafüzetünk nem szokványos készségfejlesztő feladatokat tartalmaz, a kisgyermekek olyan feladványokkal találkozhatnak, melyek alaposan megmozgatják a logikájukat. Mindezt olyan játékosan tehetik meg, hogy szinte észre sem veszik, és máris a matematika világában találják magukat. A bonyolultnak tűnő feladatok megoldásakor valószínűleg majd elcsodálkoznak: jé, ez ilyen egyszerű? Ezért nyugodtan próbálkozzanak, és ha nem sikerül megoldani egy-egy feladatot, akkor sem kell elkeseredniük, hiszen az agytorna mindenképpen a hasznukra válik.

Csalafinta fejtörők:
Hagyományosnak semmiképpen sem mondható feladatokat tartalmaz munkafüzetünk. Az érdekes és néha meghökkentő feladványok garantáltan kedvet adnak a kisgyermekeknek, hogy törjék a kobakjukat. Ráadásul mindezt olyan játékosan és ötlet dúsan tehetik meg, hogy fel sem tűnik nekik, és máris alaposan benne vannak a számok világában. Ha nem sikerül néhány feladatot megoldaniuk, elkeseredésre semmi ok, hiszen a logikájuk megmozgatása mindenképpen a hasznukra válik.

http://data.hu/get/2432780/Fejtorok_es_Feladatlapok.zip

Nincsenek megjegyzések: