2008. november 19., szerda

Vele vagy nélküle


Manapság már a magyar nők is egyre nyitottabbak a szexuális újításokkal szemben. Míg több nyugat-európai országban a nyuszi vagy a szobalány a leginkább kelendő szexuális sztereotípiák kielégítésére szolgáló jelmez; a magyar férfiak – vagy inkább nők – a nővérkére esküsznek. Jelmezeket nálunk ugyanis leginkább nők vásárolnak – természetesen a férfiak kedvéért.

A nők sokkal szívesebben mennek be egy olyan boltba, ahol nincsenek kabinok, nincsenek nyálcsorgató férfiak, viszont andalító zene kíséretében diszkréten válogathatnak a szexi fehérneműk, gésagolyók és egyéb kellékek között. Persze ritka az a nő, aki nincs zavarban vásárlás közben. Ha a barátnőjükkel mennek, sokkal könnyebben levetkőzik a zavarukat. Érezhetően szűnnek meg a tabuk, csökken a prüdéria és a szemérmesség. Persze így is sokan vannak, akik semmi szín alatt nem mennének be egy ilyen üzletbe.

Sexjátékszereket nem csak a maguk örömszerzésére törekvő nők vásárolnak. Manapság egyre több pár igyekszik feldobni ezzel a mindennapi együttléteit. Egy-egy gondosan kiválasztott szexi fehérnemű, combközépig érő fekete lakkcsizma, egy szexi plüssbilincs forróvá teheti még a leghidegebb februári éjszakát is, és felejthetetlen élményt szerezhet a már évek óta együtt élő, egymás testét jól ismerő, rutinosan szeretkező pároknak is.

Vajon a nők körében mi a legkelendőbb sexjátékszer? Mi az, amit már meg merünk vásárolni, és ki merünk próbálni? A válasz: mindent! A legkelendőbb cikk a fehérnemű és a jelmez, utána következnek a vibrátorok, majd pedig azok a vicces dolgok, melyeket általában leánybúcsúra, nászajándékba vesznek az emberek. Mint például felfújható babák, erotikus társasjátékok, cukorkából fűzött melltartó, ehető bugyi, mell formájú tészta…. bármi amit el tudsz képzelni.

Ha az ember játékeszközöket visz be a szexuális életébe, az jó. Ugyanakkor, ha megnézzük a régi indiai képeket, például a Káma-Szútrában, mindig ketten szerepelnek rajta, és ez nagyon fontos! Nyilván vannak olyan helyzetek egy nő életében, hogy egyedül van, kipróbálna új dolgokat. Ha viszont valaki teljes egészében lecserél egy egészséges értékrendet, a harmóniába vetett hitet, az káros lehet. A játék csak egészséges kapcsolatban működik! Ráadásul, ha a párunk egy eleve érzékeny férfi, nem biztos, hogy jót tesz a teljesítménykényszerének, ha mi kvázi az ő „munkáját” végző, őt lecserélő vibrátorral szeretnénk fokozni a hangulatot. Nem tartom veszélyesnek a szexuális játékszereket, de nem tudom, hogy szükség van-e rájuk!? Az együtt átélt új kaland varázsa fontos élmény lehet, de ez csak akkor igaz, ha plusznak és játéknak fogjuk fel a dolgot. Egy játékszer nem segít elő egy párkapcsolatot abban, hogy harmonikussá váljon. Rosszul működő szexuális életet ezzel nem lehet megmenteni. Egy párkapcsolatban tanulni kell egymást, és nem feltétlenül tesz jót, ha kudarc esetén lecseréljük a férjünket/párunkat egy négyezer forintos vibrátorra. A szexualitás hozzátartozik az emberhez, mint az, hogy mi a szakmája. Ez is az önmegvalósítás része, sőt miután ez manapság egyre több embernél veszít tabuértékéből, egyre inkább lesz a személyiség része is. Szerintem építő lehet, ha az ember új dolgokat próbál ki, egy hosszú távú kapcsolatnak egy pikáns kellék lehet pozitív és előrehajtó eleme; de ha az ember ebben benne ragad, az probléma, és következményekkel jár. Egyszerűen nem visz előre. A szexualitásodnak ugyanúgy fejlődnie kell, mint neked magadnak más téren. Ez a dolgok normális menete. Játékszerrel vagy nélküle? Mindegy.

Nincsenek megjegyzések: